Tandartsenkring DE KEMPEN.  

Spoedgevallendienst.

Regelingen

Regeling in het weekend

In het weekend houdt de dienstdoende tandarts een spreekuur dat op zijn praktijkadres gehouden wordt (zie tandartsenlijst). Het spreekuur wordt gehouden op zaterdag en zondag van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt zich hier melden zonder een telefonische afspraak te maken en u dient uw verzekeringsbewijs (zorgpas), legitimatie en contanten mee te nemen zodat het administratieve deel ter plekke kan worden afgewikkeld.

U kunt hier voor alle tandheelkundige klachten terecht; ook voor kleinere problemen die ongemak veroorzaken. Voor reparaties aan een prothese kunt u tijdens de weekenddienst echter helaas niet worden geholpen.

Voor ernstige pijnklachten, ongevallen en nabloedingen buiten deze spreekuren kunt u telefonisch contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Op het antwoordapparaat van zijn praktijk hoort u hoe u hem kunt bereiken.


Regeling in de avonden

's Avonds en 's nachts (tussen 17.00 en 8.30 uur) uur is de dienstdoende tandarts alleen bereikbaar voor spoedeisende klachten zoals ongevallen en nabloedingen. U wordt op het antwoordapparaat van zijn praktijk doorverwezen hoe u hem kunt bereiken.


Regeling in de vakanties

Als u tandheelkundige klachten hebt tijdens afwezigheid van uw eigen tandarts wordt u op zijn antwoordapparaat doorverwezen naar de dienstdoende tandarts. Deze heeft enkele behandelblokken gereserveerd voor klachten die naar beschikbaarheid worden ingedeeld. U wordt verzocht vóór 10.00 uur 's ochtends te bellen voor een afspraak en zich zoveel mogelijk aan te passen aan de voorgestelde tijden.

Waarneemkring de Kempen beslaat de plaatsen Bergeijk, Bladel, Eersel, Hapert, Hoogeloon, Lage Mierde, Reusel, Westerhoven en Vessem