Tandartsenkring DE KEMPEN.  

Spoedgevallendienst.

Regelingen

Regeling in het weekend

In het weekend houdt de dienstdoende tandarts een spreekuur dat op het praktijkadres gehouden wordt (zie tandartsenlijst). U kunt zich hier melden nadat u een telefonische afspraak heeft gemaakt en u dient uw verzekeringsbewijs (zorgpas), legitimatie en contanten mee te nemen zodat het administratieve deel ter plekke kan worden afgewikkeld.

U kunt hier voor alle tandheelkundige klachten terecht; ook voor kleinere problemen die ongemak veroorzaken. Voor reparaties aan een prothese kunt u tijdens de weekenddienst echter helaas niet worden geholpen.

Voor ernstige pijnklachten, ongevallen en nabloedingen buiten deze spreekuren kunt u telefonisch contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Op het antwoordapparaat van de praktijk hoort u hoe u de tandarts kunt bereiken.


Regeling in de avonden

's Avonds en 's nachts (tussen 17.00 en 8.30 uur) uur is de dienstdoende tandarts alleen bereikbaar voor spoedeisende klachten zoals ongevallen en nabloedingen. U wordt op het antwoordapparaat van de praktijk doorverwezen hoe u de tandarts kunt bereiken.


Regeling in de vakanties

Als u tandheelkundige klachten hebt tijdens afwezigheid van uw eigen tandarts wordt u op zijn antwoordapparaat doorverwezen naar de dienstdoende tandarts. Deze heeft enkele behandelblokken gereserveerd voor klachten die naar beschikbaarheid worden ingedeeld. U wordt verzocht vóór 10.00 uur 's ochtends te bellen voor een afspraak en zich zoveel mogelijk aan te passen aan de voorgestelde tijden.

Waarneemkring de Kempen beslaat de plaatsen Bergeijk, Bladel, Eersel, Hapert, Hoogeloon, Lage Mierde, Reusel, Westerhoven en Vessem