Tandartsenkring DE KEMPEN.  

Spoedgevallendienst.

Welkom op onze website!

U bevindt zich op de website van Tandartsenkring De Kempen. Hier vindt u een overzicht van de regeling voor spoedgevallen en klachten.

BESTE PATIËNTEN,

IN VERBAND MET DE NOODZAKELIJKE MAATREGELEN OM TE TRACHTEN HET CORONA-VIRUS EEN HALT TOE TE ROEPEN ZIJN VEEL PRAKTIJKEN GESLOTEN TOT MAANDAG 6 APRIL 2020. 

BEKIJK DE WEBSITE VAN UW EIGEN TANDARTSENPRAKTIJK OF LUISTER HET ANTWOORDAPPARAAT AF VOOR ACTUELE INFORMATIE VAN UW TANDARTS.

De Kring bestaat uit een groep van 16 enthousiaste tandartsen en tandartspraktijken die onderling afspraken hebben gemaakt om in weekenden, avonden en vakanties voor elkaar waar te nemen en ervoor te zorgen dat u buiten praktijkuren met pijnklachten binnen redelijke termijn bij een tandarts in uw buurt terecht kunt.

De klachtendienst begint op vrijdagmiddag om 12.00 uur en loopt tot en met de volgende vrijdag 8.30 uur (het hele weekend en doordeweeks in de avonden na 17.00 uur). Alleen patiënten van tandartsen die deelnemen aan de waarneemkring kunnen gebruik maken van deze spoedgevallendienst. 

Een uitzondering geldt voor gasten van een camping of recreatiepark in het werkgebied. Zij kunnen gebruiken maken van de spoedgevallendienst (in weekend of avonduren) indien zij op meer dan 40 kilometer van hun woonplaats verblijven en het niet wenselijk is om de eigen tandarts te bezoeken. 

Op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur kunt u één van de tandartsen uit de tandartsenlijst raadplegen waar u op basis van beschikbaarheid een afspraak kunt maken.